info@burohouweling.nl

070 - 2211 585

Buro Houweling biedt hypotheekadvies

en begeleiding met aandacht!

Het kopen van een woning betekent vaak ook het regelen van een hypotheek. In het doolhof van hypotheekvormen, rentes en voorwaarden moet je dan maar een weg weten te vinden naar die aanbieder die bij jou past. Het vergt veel tijd om alle beschikbare informatie te vergaren en te beoordelen. Tijd die je veel liever besteedt aan de leuke dingen van het kopen van een huis.

Buro Houweling helpt je graag met advies en begeleiding. Dit doen we met aandacht, want je wilt een hypotheek dat zit als een maatpak. Omdat wij met meer dan 30 aanbieders samenwerken, maken we vergelijkingen en kunnen we uiteindelijk samen de juiste keuzes maken. Een hypotheekadvies zonder verrassingen!

Met onze ruime ervaring in de hypotheken-branche, mag je gerust stellen dat we ons vak verstaan. Onze focus ligt op jouw hypotheek en wij zetten onze deskundigheid, creativiteit en aandacht hiervoor volledig in.

Buro Houweling communiceert in heldere taal en spreekt je graag aan met "je", maar wel met respect. Wij verzorgen tijdens het hypotheektraject, de complete administratieve afhandeling. Van advies tot notaris, met snelheid en aandacht. Op die manier ben jij vrij van zorgen en heb je nergens omkijken naar.

100% onafhankelijk advies

Meer dan 30 aanbieders

Heldere communicatie

Begrijpelijke taal

We helpen je de juiste keuze te maken

Een hypotheek die bij je past

Gediplomeerde adviseur

Kwaliteit gegarandeerd

Geen verrassingen achteraf

Je weet waar je aan toe bent

Wij zoeken het uit

Wij doen het ingewikkelde uitzoekwerk

Meer weten over wat wij voor je kunnen doen?

Neem contact met ons op