info@burohouweling.nl

070 - 2211 585

Onze werkwijze. Hoe werkt het allemaal?

Stap 1: Gratis oriënterend hypotheekgesprek

In het oriënterende gesprek berekenen we hoeveel je ongeveer kunt lenen. Vaak kunnen we een indicatie van de maandlasten afgeven. Samen bekijken wij welke hypotheekvormen er zijn en beantwoorden we al je vragen. Dit eerste gesprek is vrijblijvend.

Stap 2: Inventarisatie

Samen brengen wij jouw persoonlijke situatie in kaart. We horen graag welke doelen je voor ogen hebt. Om een daarop passend advies te kunnen geven, stellen we een klant- en risicoprofiel op.

Stap 3: Advies

Wij presenteren ons adviesrapport. Hierin wordt duidelijk welke risico's verbonden kunnen zijn aan het afsluiten van een hypotheek. Vervolgens bepalen wij samen welke hypotheekconstructie het beste bij je past. Wij vergelijken de maandlasten en stellen de voor- en nadelen vast van de voor jou meest relevante geldverstrekkers.

Stap 4: Bemiddeling

Wij nemen alle administratieve zaken uit handen tot het passeren van de hypotheekakte bij de notaris. Denk hierbij aan het controleren van de stukken, het aansturen van een woningtaxatie, maar ook bijvoorbeeld het stellen van een bankgarantie.

Stap 5: Nazorg

Ook nadat de hypotheek is afgesloten, staan we voor je klaar indien je vragen hebt over het advies of over de lopende hypotheek en de eventuele andere producten.

 

Maak vandaag nog een afspraak

Neem contact met ons op voor een kennismaking