info@burohouweling.nl

070 - 2211 585

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Buro Houweling BV
Average rating:  
 41 reviews
 by Romy Luders
Absolute aanrader!

Ik en mijn vriend zijn voor hypotheek advies bij Paul gekomen. Wij hebben een heel duidelijk advies gekregen en ook een heel fijn advies. Nadat we een huis gekocht hadden heeft hij ons door het hele proces enorm goed begeleid. De communicatie en interesse is enorm! Hij wilt het aller beste voor de persoon die hij advies geeft. En denkt ook super goed mee. Om zo het beste resultaat te verkrijgen. Al met al zijn wij enorm blij en dankbaar. Absoluut een aanrader!

 by Maria

Paul is een kanjer hij heeft ons zo goed geholpen met de hypotheek, hij neemt de tijd voor je dus paul is top, hij om aan te raden

 by Veerle en Felix
Aanrader!

Als startende ZZP’er in de medische sector was een hypotheek afsluiten wat complexer, maar Paul was heel goed bekend met de mogelijkheden en heeft ons ontzettend goed geholpen. Zeer prettig contact, deskundig en betrouwbaar. Heel erg aan te raden!

 by Anouk de Ruiter
Aanrader

Paul heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn eerste woning. Ik wist niet wat ik moest verwachten en wat er allemaal bij kwam kijken maar Paul heeft mij stap voor stap door het hele proces meegenomen. Door de fijne en duidelijke communicatie was alles zeer snel geregeld en rond. Nogmaals bedankt en zeker een aanrader !

 by Stefan Fontijn
Aanrader

Paul heeft me erg goed geholpen met het hele financiële traject rondom het regelen van de hypotheek van mijn nieuwe huis. Kundig advies, duidelijk in de communicatie en erg prettig in de omgang. Aanrader!

 by Sylvia
man met hart op de goede plaats

Paul heeft ons fantastisch geholpen met onze hypotheek voor het nieuwe appartement...in de tussentijd gebeurde er in ons gezin iets dramatisch en heeft Paul mij met alles qua bankzaken/hypotheek etc enorm geholpen...niets was hem teveel,een man met het hart op de goede plaats...zeer zeker een aanrader buro Houweling.....nogmaals hartelijk bedankt Paul

 by r.speelmans
top

Paul heeft me bij beide hypotheken heel goed geholpen. Geen vraag is hem teveel en neemt veel zorgen uit handen. Bedankt Paul, tot de volgende keer.

 by Jaap Meines
Super geholpen

In 2018 heeft Paul ons zeer deskundig geholpen voor het verkrijgen van de juiste hypotheek voor ons droomhuis. Vier jaar na dato heeft Paul ons weer professioneel, accuraat en deskundig geadviseerd zodat we weer opgelucht verder kunnen Grote klasse, Paul. Bedankt en tot de volgende keer.

 by Rowin K.
Het juiste adres

Mijn partner en ik kwamen bij Paul terecht voor hypotheekadvies voor een woning wat uiteindelijk onze eerste koopwoning is geworden. Tevens hebben wij van Paul advies omtrent verzekeringen (inboedel, opstal etc.) gehad. De omgang met, en het advies van, Paul is ons ontzettend goed bevallen. Hij heeft naar onze mening een fijne manier van adviseren.


Paul is vriendelijk en kalm. In de gesprekken die wij met hem hebben gevoerd, straalt hij rust uit. Dat heeft ons geholpen in een ‘spannende’ periode.


In zijn advies aan ons is hij onder andere transparant, meedenkend, nauwkeurig, en volledig geweest. De stortvloed aan informatie wist Paul op een duidelijke en overzichtelijke manier over te brengen.


Mede dankzij Paul wonen wij nu aan het juiste adres. Voor ons maakt dat Paul, en Buro Houweling B.V. daarmee, het juiste adres voor advies omtrent hypotheken en verzekeringen.


Dank Paul!

 by Jenniefer M
Super service en top begeleiding

Paul heeft de financiering rond onze eerste koopwoning begeleid. Alles was nog heel nieuw en spannend voor ons, maar na de eerste kennismaking met Paul waren we erg gerustgesteld en werd alles gauw duidelijk. Paul heeft goed contact met ons onderhouden en ons continu begeleid en geïnformeerd. We zijn onwijs goed geholpen en Paul enorm dankbaar voor alle goede zorgen hierin. Zelfs na de aankoop kunnen we rekenen op Paul en mogen we vragen blijven stellen. Ik zou een ieder aanraden om zaken te doen met Buro Houweling

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»