info@burohouweling.nl

070 - 2211 585

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Buro Houweling BV
Average rating:  
 36 reviews
 by Sylvia
man met hart op de goede plaats

Paul heeft ons fantastisch geholpen met onze hypotheek voor het nieuwe appartement...in de tussentijd gebeurde er in ons gezin iets dramatisch en heeft Paul mij met alles qua bankzaken/hypotheek etc enorm geholpen...niets was hem teveel,een man met het hart op de goede plaats...zeer zeker een aanrader buro Houweling.....nogmaals hartelijk bedankt Paul

 by r.speelmans
top

Paul heeft me bij beide hypotheken heel goed geholpen. Geen vraag is hem teveel en neemt veel zorgen uit handen. Bedankt Paul, tot de volgende keer.

 by Jaap Meines
Super geholpen

In 2018 heeft Paul ons zeer deskundig geholpen voor het verkrijgen van de juiste hypotheek voor ons droomhuis. Vier jaar na dato heeft Paul ons weer professioneel, accuraat en deskundig geadviseerd zodat we weer opgelucht verder kunnen Grote klasse, Paul. Bedankt en tot de volgende keer.

 by Rowin K.
Het juiste adres

Mijn partner en ik kwamen bij Paul terecht voor hypotheekadvies voor een woning wat uiteindelijk onze eerste koopwoning is geworden. Tevens hebben wij van Paul advies omtrent verzekeringen (inboedel, opstal etc.) gehad. De omgang met, en het advies van, Paul is ons ontzettend goed bevallen. Hij heeft naar onze mening een fijne manier van adviseren.


Paul is vriendelijk en kalm. In de gesprekken die wij met hem hebben gevoerd, straalt hij rust uit. Dat heeft ons geholpen in een ‘spannende’ periode.


In zijn advies aan ons is hij onder andere transparant, meedenkend, nauwkeurig, en volledig geweest. De stortvloed aan informatie wist Paul op een duidelijke en overzichtelijke manier over te brengen.


Mede dankzij Paul wonen wij nu aan het juiste adres. Voor ons maakt dat Paul, en Buro Houweling B.V. daarmee, het juiste adres voor advies omtrent hypotheken en verzekeringen.


Dank Paul!

 by Jenniefer M
Super service en top begeleiding

Paul heeft de financiering rond onze eerste koopwoning begeleid. Alles was nog heel nieuw en spannend voor ons, maar na de eerste kennismaking met Paul waren we erg gerustgesteld en werd alles gauw duidelijk. Paul heeft goed contact met ons onderhouden en ons continu begeleid en geïnformeerd. We zijn onwijs goed geholpen en Paul enorm dankbaar voor alle goede zorgen hierin. Zelfs na de aankoop kunnen we rekenen op Paul en mogen we vragen blijven stellen. Ik zou een ieder aanraden om zaken te doen met Buro Houweling

 by Jorforce Ruled
Top bedrijf!

Top bedrijf! Buro Houweling heeft ons goed geïnformeerd en adequaat geholpen. Paul heeft ons geholpen en heeft een hart voor de zaak en nog meer voor de klanten. Stond altijd voor ons klaar en konden snel afspraken maken, zelfs enkele keren buiten de gebruikelijke kantoortijden. Wij hebben in zeer korte tijd goed advies gekregen en hebben mede dankzij Buro Houweling ons droomhuis gevonden en hier geld mee kunnen besparen. Ook de nazorg is goed. Hierdoor zullen wij Buro Houweling als ons financiël adviseur aanhouden.

 by Alejo M.
Uitzonderlijk meedenkend en deskundig

Paul heeft de financiering rond de aankoop van onze woning begeleid, en wat zijn we daar blij mee! Zeer professioneel, deskundig, en bovenal servicegericht. Vanaf het begin was duidelijk dat hij de belangen en behoeften van de cliënt voorop stelt: geen gepush voor de makkelijkste oplossing, maar sterk onderbouwde analyses van de beschikbare opties. Dit niveau van integriteit en nauwkeurigheid hebben wij nog nooit meegemaakt. Paul, nogmaals hartelijk dank voor alles.

 by Karin van Grunsven
Top advies!

Paul heeft mij geholpen met het krijgen van een hypotheek voor een nieuwbouwwoning. Van mij krijgt hij 10 sterren! Hij luistert goed, reageert snel, neemt alle tijde om vragen te beantwoorden en offertes helder uit te leggen - en hij heeft meer dan zijn best gedaan om een hypotheek te vinden tegen hele goede voorwaarden die aan al mijn wensen voldeed. Veel dank nogmaals Paul!

 by Bart Kleinjan
Service zoals je niet vaak tegen komt.

Via familie waren wij getipt dat Paul Houweling een fijne hypotheekadviseur was. Omdat wij ook net op het punt stonden om onze hypotheek over te gaan sluiten hebben we Paul benaderd, die ons op een uitermate professionele en tegelijkertijd vriendschappelijke manier heeft geholpen. Voor iedereen die een hypotheekadviseur zoekt, raden wij Paul aan

 by P & C
Top advies

Via een collega in contact gekomen met Paul.
Zeer deskundig advies en begeleiding, luisterd goed naar onze wensen en denkt mee hoe e.e.a gerealiseerd kan worden. We zijn ontzettend blij met het uiteindelijke advies en kunnen al onze wensen verwezenlijke!
Paul, bedankt voor de prettige samenwerking en we gaan je zeker aanraden!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»